29 Ekim 2010 Cuma

şifa niyetine .. nane limon ..

nane limon mideye iyi gelir .. rezene gribe faydalı .. hımm .. ıhlamur üşütünce iyi gider .. çorba her derde deva .. peki başka ne vardı ? örneğin kalp kırığına ne iyi giderdi .. hah evet alkol! ayılınca soda ayran .. sonra gene alkol .. ölene kadar kusana kadar böyle .. kusunca gene nane limon ..

peki ya üzüntüye ne iyi gelir ? hayal kırıklığı ? gönül kırgınlığı ? .. bi ilacı olsa .. içsek .. bitse .. hooop kendi gerçekliğimiz yaratılsa .. inception gibi .. ama ilaç legal ve kullanımı yaygın olsa ..

mesela inception olsaymışım .. misal .. burası benim evimmiş mesela .. koltuğun kenarını mesken edinmişim de , üstüme perdeyi örtmüşüm de evim olmuş orası .. vallahi yetermiş .. aslında evim barbie bebek evi gibi olurmuş .. hayat hiç yıpratamamış ya barbieyi .. tek derdi hani partiye gitsem , amanda nasıl giyinip nasıl süslesemmiş tek derdi barbienin .. baktığı tarafta doğurmuş ya güneşi .. e daha ne olasıymış değil mi?

hani diyorum ki .. annemin hasta çorbası .. iyileştirir mi kırılan kanatlarımı ?


biterken de don't speak çalıyo .. şaka gibi .. yok yok .. bana öyle gelmiştir .. kurarım zira .. evet alkol .. cankuş .. tekkuş .. alkol ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder