8 Ekim 2011 Cumartesi

karaköy akşamı

Size bi karakoy aksamindan ehemmiyetsiz ayrintilar ve enstantaneler bildirmeyi borc bilir gorev addederim..

Ama herseye basindan baslamak, ayrintiyi kacirmamak namina yeri geldiginde onda bogulmak gerekir.

bir aylik gurbet limiti dolup sila hasretiyle yanmaya baslayan ben, kendimi cuma aksami ilk trene atmaya yeltenirim.. Zannederim ki kolay, he he heeyt diye nanik yapar lakin kader arkadan..


Ah ne yesek nasi yapsak telasi  aman be yeaa yla sonlanip meshur bilmemne ustanin sofrasiyla son bulur amma ve lakin karakoy nasilsa dedigimiz yer lokasyonunun namina yakisir bir kavgayla karsilar bizi , ama asil ilginc olan insanlarin tepkisizligidir, ne yerde yatan adama ambulans, ne kavgaya polis cagiran semt esnafi bide oturup seyreder agzi burnu dagilan adamlari elde cekirdek.. Hadi sen bi kosu bakta gel denen sevgili kavganin ortasinda kalip ezandan sonra sokakta kalmis cocuk gibi yana yakila cagirilir .. Ohaa kan oldu lan yerler edasinda kavga izlenmeye devam ederken dukkana giren semt kadar eski hayatini fiziksel yorgunlukla kazanan bayan noluyo yaa ! Sorusuyla tum dikkatleri uzerine ceker.. Vay efenim nerlerdesiniz ozlettiniz kendinizi tepkisini duyan biz tenis maci seyreden kedi edasiyla  oha burasi daha ilginc diye o tarafa yoneldik.. Bir iki sohbetin ardindan bu tarafta sikti zira biz zaten o bayanin semtinde misafir oldugumuzu onun ve saz arkadaslarinin ise ev sahibi oldugunu animsadik ..

Sahile indigimizde cok daha ilginc olan cruz fotografi ceken , cruz ceken ve hatta hesapta iten arkadaslarla karsilastik .. Ben cok merak etsemde bu kafanin musebbibini .. Sustum, sadece sustum ..

Mevsimi olmadigi halde kestane yiyip balik tutamayan hirsli bos bakkallari izlerken vapur geldi .. Ve sukurler olsun bu aksam boylece bitti..

Hayat tuhaf .. Cruzlar, kavgalar, mamalar filan ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder