4 Temmuz 2012 Çarşamba

insanlar ..

ve insanlar ..

çaresizliği kendilerine koruma yapıp dar alanlarında paslaşıyorlar yine yitip giden kendilikleriyle .. çözüm aramak her daim meşakkatli olduğu için , çarenin olmadığını düşünüp yastığa 2 damla gözyaşı akıtmak hep daha kolay ve onlarca anlaşılır .. ne etinden ne sütünden vazgeçebildikleri hayattan 4 4 lük bir mutluluk umup , beklenen gelmediğinde , içten içe bilinse de  anlamsız mutsuzluklara gark olurlar ..

vurdumduymaz ve tepkisiz olmayı her daim mollalıkla karıştıran insanlar .. kendilerine yapılmasın diye kat kat koruma kalkanı oluşturup , insanları en savunmasız , en çaresiz anında tongaya düşürüp kovadaki solucan gibi kendi keyifleri uğruna onun canıyla oynayan benmerkezcil insanlar..

yazık ki onlara, göremezler azmin zaferini .. her çaba ve her alternatif çözüm anlamsızdır onlar için .. her çıkış yolu başka bir kilitli kapıdır ve kapının koluna bile seyirtmez elleri bıkkınlık pelerininden .. hep dümdüz bakıp hayata at gözlüklerinin arasından , 360 derecelik turlardan ölümüne korkan ve lanetleyen insanlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder