19 Ocak 2012 Perşembe

çok soğuk hava .. valla ..

sevgilim;

bi gün es kaza yolu kaybedersen, geleceğin yeri bilemez ya da gelmek istemezsen .. hani ne bileyim ziyade olsun dersen yemekten sonra , artık gideyim ben, kısası makbul ziyaretin diye aklından inceden bile süzdürürsen düşünce, minik gemiciklerle ..

sanırım seni öldürmek zorunda kalırım.. henüz nasıl yapacağıma karar vermedim .. muhtemelen zehirlerim seni .. biliyosun titizim ziyadesiyle.. ortalık kirlenmesin .. şöyle afilllisinden bi zehir yaparım .. belki sana CO hapları yaparım .. sen yutunca vücudundaki oksijenle birleşip seni oksijensiz bırakır .. bilemiyorum ,, alternatifler mevcut .. baya düşündüm bu konu üstüne.. işçiliğimin akılda kalır ve ince olmasını istiyorum .. daha fazla bahsetmek istemiyorum sana bunlardan .. fikrimi çalmanı istemem..

bunun dışında ; o kadar çok ağlarım ki vücudumdaki su oranım düşer ;  hipertermi olsam ateşimi düşürecek suları bulamam .. yine ölmezsem tuz yutarım poşet poşet .. o kadar çok ağlarım ki burnum düşer .. beynime oksijen değer; yanar .. belki çok içerim .. başım düşer kalır .. belki jack'in fasülye sırığından ekip ucuna ip bağlarım .. intihar için büyümesini beklerim .. bi bakarsın sabah .. göremezsin bile beni .. sırık o kadar çok büyümüş ki .. senin sevdiğin balıklara yem ederim kendimi .. bi daha balık yiyemezsin .. ineklere de verebilirim .. yeter ki sen yeme.. aç kal , öl sende .. tüm içme sularına tükürürüm .. su da içemezsin .. önce öldüm der sonra her gün not gönderirim sana .. sen delirene kadar .. evet bunu yaparım .. vallahi yaparım ..

işte o yüzden kır dizini otur yamacımda .. hava çok soğuk zaten; hem taze çay demledim .. bak ..


5 yorum:

  1. Güzel zehirlersin eminim uzmanlık alanın ne de olsa :) Bu yazıyı sevgilime yollayabilir miyim? Giderse zehirlemek isterim onu bende o yüzden çok içimden geldi.

    YanıtlaSil
  2. giderse sana zehir bile yollarım ..

    YanıtlaSil
  3. Gitti "bitti diyelim" dedi ve gitti. Zehirlemek mi daha mantıklı unutup yok saymak mı bilemedim ki şimdi :(

    YanıtlaSil
  4. asil insan yok sayar .. aşktan gözü kararan öldürür sanki ..

    YanıtlaSil
  5. Pek asil biri olmadığım halde asil numarası yapmaya karar verdim.

    YanıtlaSil