25 Temmuz 2011 Pazartesi

mesela çingeneymişim ..

bununla başlar ,,

çingene olmak isterdim ben en çok .. kocaman , upuzun eteğiyle gezen .. kendini en ufak bi notada kaybeden ve sanki o beden ondan ayrıymış gibi müziğe tam uyumla birden yok olan bir çingene ..

tüm kadim büyülere , efsunlara ve fallara hakim olmak sonra .. rüyalarımda görmek istediğimi .. yanlışı erkenden bilip örtmek üstünü geçeceğim çukurun .. gözlerinden tanımak sonra insanları .. yüzüne diyebilmek bir de sen kötü bir insansın diye .. sıkıştığımda bi bakla açıvermek gökkuşağı eteğimde .. kafamda kocaman sarılmış bi örtme .. elim belimde gezmek belkide ..

hüznümü de mutluluğumu da doruklarında yaşamak .. kim nasıl düşünür diye dertlenmeden .. çığlık çığlığa şakımak bi sokak arasında .. hatta 2 de göbek atmak .. yada ağlamak bi kaldırımda salya sümük duymadan "deli ayol bu" söylemlerini ..

daha bi özgür olmak istiyorum belkide .. şöyle sallana sallana .. yıkıla yıkıla yürümek .. deriiin bi nefeste dünyayı solumak ve kocaman bi "puff"ta yerle yeksan etmek canımı sıkan herşeyi .. şöyle kısık gözlerle bakıp dünyaya senin ananı bellerim diyebilmek ..

frida olmak aslında .. onun kadar güçlü olabilmek ..


bununla da biter ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder