28 Şubat 2011 Pazartesi

kitap olsam ..

bakıyorum bomboş kağıda karşımda .. bomboş hayatıma baktığım gibi ..

herşey yazılmaya müsait.. uçakta yapılır , gemi de .. kırıştırılıpta atılır .. istiyorum ki satır satır yazı yazılsın .. istiyorum ki tek boş mm'si kalmasın .. kitap sayfası olsun mesela bi kütüphanede bekleyen .. her açanın eski kitap kokusu aldığı..

masal kitabı olsun sonra .. hayali arkadaşları anlatsın .. güzel,güneşli bi günde tanıştılar desin .. beraber çok eğlenirler desin sonra ..  uzun uzun anlatsın nerden gelip nereye gittiğini .. haset olmasın ama içinde .. yalanda olmasın .. sırf mutlu etmek için çocukları mutlu sonla da bitmesin .. öğretici bilgilerle boğmasın ama boş betimlemelerle de öldürmesin .. okuyan mutlu olsun .. ben huzur bulayım o kitabın sayfası olmaktan ..

sonra uyanayım 7 cücelersiz pamuk prenses olduğum uykumdan .. daha önce uçamayan süpermen uykumdan uyandığım gibi .. salak bi mutluluk olsun .. uçarım gibi hissetmiştim , camdan şöyle bi bakmıştım gök kubbeye ne kadar yukarı çıkabilirim acaba diye .. şimdide zehirli elma yediğimde prens gelip uyandırır diyeyim .. zira ne uykucu var etrafımda ne bilgin .. demiş ya sia .. ne güzel şarkı .. hep öyle olsun mesela .. ya prens gelsin .. ya babam .. tutunası dalım kalmadı .. kayıp gidiyo sanki herşey elimden avucumdan ..

Allahım ya iyi bişey olsun şaşırayım .. ya da beni tez elden gönder şu kars'a .. istemiyorum daha fazla arafta kalmak ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder