14 Aralık 2010 Salı

annesinin kuzusu


ey erkek güruhu.. bok mu var da bakıyosun yanından gelen geçen kadına kıza? senin karına kızına bakılsa namus bekçisi kesiliyosun da niye bakıyosun milletin karısına kızına? dünyadaki insanların %50 sinde olan götle memeye niye her seferinde ilk kez görmüş gibi , annesinden ilk defa beslenecek bebek gibi bakıyosun sen ?


eskişehirde de vardı, kabul , ama istanbulda daha bi çok var bu homosapiensler .. utanmadan sıkılmadan seni görüş mesafesi dahilinde kesebiliyolar , ve sıkılmıyolar .. hadi sus , eğ kafanı devam et diye tutuyoum kendimi ama artık sıkıldım sanırım .. durup kavga ediyorum .. hatun kişinin yapması gereken budur kanımca ..cinsel tacize susmak , utanmak , başını eğmek bizim gibi dar toplumlarda var zira ,, sessizliği hak bayram bilen onun ve bunun çocukları seyrisefasına devam etsin diye ..


ne acıdır ki bir kadının yetiştirdiği gene bir kadını rahatsız ediyor.. kadının rahminde can bulan , bi süre sonra geldiği yeri unutup insanların anasının üstünde uygulayabileceği fantazileri çekinmeden dile getiriyor .. kadınları iyi kötü diye sınıflandırırken kötü kadınla gezip tozup , iyi kadın arıyor soyadını vermeye .. ve unutuyor çoğu zaman herkesin anasının kuzusu olduğunu ..


ve bir erkek ne acıdır ki ilk aldığı eğitimin üstüne çıkamıyor .. okusa da, gezip görse de sabit düşünceler hep sabit kalıyor .. düşünemiyor örneğin sevgilisine süpriz yapmasının ne hoş olacağını .. yada göremiyor ondan beklentileri.. babası annesine neler yaptıysa ne bir fazla ne de eksik .. aynını yapıyor 2.nesil ilişkisine .. evinde duymadığı sevgi sözcüklerini o da tüketmiyor evinde .. verirken cimri , alırken zorlamacı ve yaşarken bencil oluyor.. ne kendi tam anlamıyla mutlu olabiliyor zira ana kuzusu , annesinden uzak heryer ona sıla .. ve annesi gibi kokmayan herkes ona yabancı .. ne de etrafındakni mutlu etmeyi beceriyor çünkü veremiyor bilmediğini .. görmediğini ..


ve bu her biri bir diğerinden farksız hikayede ne anne ne de oğluna bişey oluyor .. en yazık o ana kuzusunu sevip , sevildiğini sanan kıza oluyor .. ne anne engelini aşıpta sevebiliyor , ne de istediği kadar sevilebiliyor ..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder